Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Fereday

Pages: [1]
1
Twins / Oil
« on: 22 July, 2017, 19:33:34 »
Hi everyone at the moment I'm running my 1965 thunderbolt on straight 40 o!l would this be the best or is there an alternative.

2
Twins / Rocker cover
« on: 20 June, 2017, 17:55:20 »
As anyone got tip's on getting a good seal on my rocker cover its been skimmed and I've got the nuts down tight but after I've given the bike a good ten mile I get oil from the top front of the engine its an 1965 thunderbolt

3
Twins / Wrong diagnosis
« on: 04 June, 2017, 22:18:51 »
My last new topic I was under the impression my transistor on my wassall electronic ignition was broke I was using two 12 volt coils linked . I was informed that these would not damage the box so when I finally checked everything I found the coils were at fault. These coils had only done 300 miles ! Can anyone state the reason why this would happen thank you

4
Twins / Ignition
« on: 31 May, 2017, 18:15:03 »
Can anyone the best electronic ignition for a a65 thunderbolt

5
Twins / No spark
« on: 27 May, 2017, 06:06:55 »
Bikes been starting and running good .then there was no spark at plugs I have a wassel electronic ignition how do you check power at coils thanks

6
Twins / Smoking
« on: 07 May, 2017, 20:56:08 »
When the bike starts first thing getting a bit of smoke in the left exhaust for a few moments then OK the plug looks a bit sticky

7
Twins / Spark plugs
« on: 03 May, 2017, 16:50:56 »
Hello again just a quickly . I've run my thunderbolt on champion nc3 plugs for about 100 miles and the wright hand side seems to be breaking down what plug would be suitable. Thanks

8
Twins / No clutch
« on: 30 April, 2017, 17:59:36 »
Hello everyone just been out trying to run the bike in done about 200 miles haven't changed the clutch plates on the bike . before setting off in the morning clutch felt like it was sticking on a bit did an 80 mile run worsened and the last 8 mile the cable was fully adjusted on the handlebars barely got home the bikes a 65 thunderbolt .

9
Twins / Pre ignition
« on: 02 April, 2017, 18:08:21 »
Hi there gave the bike a run for the first time took up and down the dual carriage way for a shake down noticed battery acid all over exhaust and to make me feel better the bike tried to start after switching off I've had electronic ignition fitted the bikes a thunderbolt

10
Twins / Speedometer
« on: 26 March, 2017, 21:21:30 »
Just took the bike out for first time and noticed the speedo bouncing allover the place could the wrong drive be on the bikes a 1965 thunderbolt.

Pages: [1]